Handbeschilderde Zeeuwse Oesterschelpen

Bestel een uniek cadeau als oog voor de mens.

Japanse Oesterschelpen Serie: Koningsblauw

Koningsblauw is de kleur van buitenzintuiglijke waarneming, intuïtie, vreedzaamheid en bewustzijn.

Het opent je derde oog voor hogere bewustzijnsniveaus, helpt bij vertrouwen en het kalmeert.

Japanse Oesterschelpen Serie:

Rood is de kleur van vuur en bloed dus wordt het geassocieerd met energie, oorlog, gevaar, kracht, vastberadenheid en ook passie, verlangen en liefde.

Japanse Oesterschelpen Serie:

Goud

Goud is de kleur dat geassocieerd wordt met rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon en haar Goden. Het is een zeer krachtige kleur met een duidelijke richting.

Verras een dierbare met een mooi en uniek decoratief object uit Zeeland. Elke oester wordt door de Vrienden van TruusvanGogh geselecteerd, schoongemaakt, beschilderd en afgelakt en verstuurd met een persoonlijke boodschap.

Bestellen kan via ons gewoon te bellen +651494388 of mailto: info@sheisonline.nl

“Ieder mens is een parel zo vinden wij” Liefs TruusvanGogh

Auteur: Silvia Koning - Lindeboom

Welkom, Ik ben Silvia Koning- Lindeboom, Proudmom met een groot hart. In 2019 zijn wij verhuisd naar Zeeland. Op She is online lifestyle guide.com schrijf ik al jaren over bijzondere en gevoelige onderwerpen die het hart raken. Creativiteit brengt namelijk kleur aan het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit kunnen door ontwikkelen. Ik creëer vanuit mijn hart en niet vanuit een dikke portemonnee en hoop met mijn Art for Change in Return mensen te inspireren en te motiveren. Doe iets! Het is maar hoe je kijkt!, onder de naam Kunstenaars label Truus van Gogh with love from Perez dat aanzet tot anders kijken naar precies hetzelfde. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen, een donatie, verkoop van een artikel of een Art for Change in Return. She is online Lifestyle Guide.com bedenkt, creëert, publiceert en maakt de echte waarde achter de mens zichtbaar.