Handbeschilderde Zeeuwse Oesterschelpen

Bestel een uniek cadeau als oog voor de mens.

Japanse Oesterschelpen Serie: Koningsblauw

Koningsblauw is de kleur van buitenzintuiglijke waarneming, intuïtie, vreedzaamheid en bewustzijn.

Het opent je derde oog voor hogere bewustzijnsniveaus, helpt bij vertrouwen en het kalmeert.

Japanse Oesterschelpen Serie:

Rood is de kleur van vuur en bloed dus wordt het geassocieerd met energie, oorlog, gevaar, kracht, vastberadenheid en ook passie, verlangen en liefde.

Japanse Oesterschelpen Serie:

Goud

Goud is de kleur dat geassocieerd wordt met rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon en haar Goden. Het is een zeer krachtige kleur met een duidelijke richting.

Verras een dierbare met een mooi en uniek decoratief object uit Zeeland. Elke oester wordt door de Vrienden van TruusvanGogh geselecteerd, schoongemaakt, beschilderd en afgelakt en verstuurd met een persoonlijke boodschap.

Through the eye off others

“Ieder mens is een parel zo vinden wij” Liefs TruusvanGogh

Advertentie

Auteur: Silvia Koning - Lindeboom

Welkom, Ik ben Silvia Koning. In 2019 zijn wij verhuisd naar Zeeland en gooiden het roer om. Op She is online lifestyle guide.com blog ik al jaren over mijn werk, vrijwilligers werk en mijn nieuwe carrière als beeldend kunstenaar. Creativiteit brengt namelijk kleur aan het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit kunnen door ontwikkelen. Ik creëer vanuit mijn hart en niet vanuit een dikke portemonnee en hoop met mijn Art for Change in Return Kunst en ontwerpen mensen te inspireren en te motiveren onder het label Truus van Gogh Art. Kunst dat aanzet tot anders leren kijken naar precies hetzelfde. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen, een donatie, verkoop van een artikel of een Art for Change in Return. She is online Lifestyle Guide.com bedenkt, creëert, publiceert en maakt de echte waarde achter de mens zichtbaar.