Wie is Truus van Gogh šŸ‡³šŸ‡±

Wie ben je als niemand luistert? GeĆÆnspireerd op het verhaal van Vincent van Gogh uit Zundert.

Hallo en welkom op onze site, kijk rustig wat rond of lees vooral eens verder.

Truus van Gogh is vooral een ‘state of mindf*ck’ uitgedacht in 2015, een gezonde manier van Reflectie om met zorg & welzijn om te gaan die heel specifiek “normaal” is. De familie die Truus van Gogh groot maakte, ontwikkelde unieke producten in nauwe samenwerking met ervaringsdeskundigen en verwachtingen van de consument. De geschiedenis van het merk maakt officieel deel uit van een Hollandse geschiedenis. Meer dan 50 unieke handgemaakte producten behoren inmiddels tot de collectie van van Gogh with Love from Perez.

Nu, jaren later is Truus van Gogh populairder dan ooit. Ongetwijfeld omdat het kernwaarde van leven nooit afweek van de oorspronkelijke waarden: wetenschappelijk onderzoek, kwaliteit en een grote eerbied voor de kracht van en voor de mens,of te wel een ode aan humanity.

DE MISSIE VAN Truus van Gogh with Love from Perez is VERBINDING

Om te zorgen dat we in de toekomst ook echt in die wereld rondlopen, werkt Truus van Gogh with love from Perez continu aan de volgende drie missie pijlers:

1. Bewustwording creƫren over de impact van zorg en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten.

2. Het aanbieden van een innovatieve kunst van duurzame items voor een ander gedachtegoed.

3. Toegang vergroten tot peacefull netwerk voor mensen over de hele wereld.

WAAROM DOEN WE DIT?

De grootste reden van opstaan is dat Truus van Gogh de enorme hoeveelheid mensen, die minder te besteden hebben, minder zichtbaar zijn, in de nieuwe digitale wereld zich moeten bewijzen, waar dit blijkbaar op dit moment wordt vereist.

Per dag verdwijnen er te veel mensen achter de geraniums (vaak onbedoeld) in onze welvaart; via het werk, de liefde of uit gewoon door kwetsbaarheid.

In veel grote steden waar dit probleem zich concentreert wordt al veel gedaan maar in de kleinere gebieden nog lang niet.

Hoe mooi is het als we mensen Op Eigen Kracht met de juiste tips en tools aan hun toekomst kunnen laten werken en aandeel in de formule moet gaan worden.

En oh ja, voor re-intergratie van 1 mens zijn nu teveel mensen en een teveel organisatoren betrokken, dat kunnen wij terug brengen naar drie of vier.

Circle of Live Economy

Truus van Gogh is dus een Feel Good ā€œmarketingā€ enterprise. Winst is niet het doel; een impact op een betere wereld wel. Daarom bekijken we hoe door onze aanpak en de impact van onze naasten, de mens en het product in onze organisatie anderen kunnen overtuigen voor een kwaliteit van een beter en duurzamer leven. We hergebruiken vaak oude & afgedankte materialen en verbinden dit met bestaande producten die goed zijn voor ons allen, zonder waardevernietiging.

Word ook Vriend van Truus van Gogh

Partner van Aanpak met Ander Ogen.nl

Portret van 

Auteur: Silvia Koning - Lindeboom

Welkom, Ik ben Silvia Koning. In 2019 zijn wij verhuisd naar Zeeland en gooiden het roer om. Op She is online lifestyle guide.com blog ik al jaren over mijn werk, vrijwilligers werk en mijn nieuwe carriĆØre als beeldend kunstenaar. Creativiteit brengt namelijk kleur aan het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit kunnen door ontwikkelen. Ik creĆ«er vanuit mijn hart en niet vanuit een dikke portemonnee en hoop met mijn Art for Change in Return Kunst en ontwerpen mensen te inspireren en te motiveren onder het label Truus van Gogh Art. Kunst dat aanzet tot anders leren kijken naar precies hetzelfde. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen, een donatie, verkoop van een artikel of een Art for Change in Return. She is online Lifestyle Guide.com bedenkt, creĆ«ert, publiceert en maakt de echte waarde achter de mens zichtbaar.