BRAIN REGAIN EEJ* Expositie

Democratie is oordelen op historie en jaartallen

Op 2 juli 2023 zal het werk van Truus van Gogh te bewonderen zijn in de Oostkerk in Middelburg tijdens de Kunst en Cultuur route.

Ontdek de kracht van de Oostkerk in Middelburg

Wie gelooft in Op Eigen Kracht Werk aan je Toekomst zal het een interessante Expositie gaan vinden. Binnenkort mee informatie!

Mannen en kerken Vrouwen en zerken

Auteur: Silvia Koning - Lindeboom

Welkom, Ik ben Silvia Koning. In 2019 zijn wij verhuisd naar Zeeland en gooiden het roer om. Op She is online lifestyle guide.com blog ik al jaren over mijn werk, vrijwilligers werk en mijn nieuwe carrière als beeldend kunstenaar. Creativiteit brengt namelijk kleur aan het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit kunnen door ontwikkelen. Ik creëer vanuit mijn hart en niet vanuit een dikke portemonnee en hoop met mijn Art for Change in Return Kunst en ontwerpen mensen te inspireren en te motiveren onder het label Truus van Gogh Art. Kunst dat aanzet tot anders leren kijken naar precies hetzelfde. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen, een donatie, verkoop van een artikel of een Art for Change in Return. She is online Lifestyle Guide.com bedenkt, creëert, publiceert en maakt de echte waarde achter de mens zichtbaar.